Meghalt Bajor Imre

Illustration for article titled Meghalt Bajor Imre

Az 57 éves színész-komikus szerda reggel halt meg egy budapesti kórházban. Felesége márciusban jelentette be, hogy férjét agydaganattal kezelik.

Advertisement

Bajor Imre halálhíréről a Borsonline számolt be, a cikk szerint két forrás is megerősítette a hírt: kedden került fájdalmai miatt kórházba, majd egy nappal később meghalt. Bajor korábban Kínában is próbálta kezeltetni a betegségét, mely az orvosok szerint nem volt műthető.

Bajor a Szomszédok meleg fodrászaként lett országosan ismert színész, majd a Rádiókabaré gyakori fellépőjeként, később pedig a Heti Hetes állandó vendégeként szerepelt a médiában. Ezek mellett is szerepelt több közönségfilmben, közülük a Meseautó és az Egy szoknya, egy nadrág remake-filmek voltak a legsikeresebbek.

Advertisement

EDIT: Álljon itt Michael Winemaster kommentje, hiszen én tényleg nem láttam színpadon Bajor Imrét: Nem szokás megemlíteni, mert az újságírók félműveltsége általában nem terjed tovább a filmes/tévés produktumok felületes ismereténél, de Bajor egészen kiváló színpadi színész volt, vérbeli komikus (táncos-komikus), bőven a legnagyobbak között. Akinek volt szerencséje látni őt színpadon még akkor, amikor még a csúcson volt, és nem ragadt bele a saját maníros megoldásaiba (amit egy jó rendező mindig ki tudott dobatni vele), az szerencsés.

Share This Story

Get our newsletter