Illustration for article titled ​Schiffer András vérszemet kapott

Az LMP társelnöke szerint a májusi európai parlamenti választáson sok minden múlik részvételen, de nem tartja kizártnak, hogy pártja akár két képviselőt is bejuttathat.

Advertisement

Schiffer az M1 Ma reggeljében azt mondta: miután sikerrel vették az aláírásgyűjtési kanyart, úgy véli, biztonsággal be fognak tudni kerülni az Európai Parlamentbe. A társelnök az MTI összefoglalója szerint az LMP egy europolitikus pártnak nevezte, de azt mondta: az, hogy "a tőke Európáját valósították meg az elmúlt évtizedekben, előidézett egy többsebességes Európát, amelynek a kelet-európai országok, köztük Magyarország, illetve Dél-Európa is kárvallottja".

Nem tudom, megfigyeltétek-e, hogy az óta a Kálmán Olga-féle interjú óta nemigen van Schiffernél többször említett politikus a magyar sajtóban, és persze mi is visszük a prím egy részét ez ügyben. De ez természetes, hiszen mindenki beleköt, aki teheti, tegnap például Fodor Nekem Is Van Pártom Gábor támadta meg menetrendszerűen, a Török Zsolt-féle zsidó vicces sztori apropóján, amihez a Mandinernek hála mókás illusztrációnk is van. Itt kell megjegyezni, hogy András nyilván nem az az ember, aki hagyná, hogy 2014 tavaszának legirritálóbb magyar politikusa kioktassa.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter