Fantasztikus fot√≥gal√©ri√°t √©s vide√≥kat k√©sz√≠tettek Viktor Psonka ukr√°n fŇĎ√ľgy√©sz h√°z√°ban. Itt m√©g az √©jjeliszekr√©nyen is (tal√°n hamis) Faberg√©-toj√°s √°ll. √Čn a legnagyobb, ŇĎszinte rajong√≥ja vagyok a gazdag magyar rom√°k mesekast√©lyainak, de azt kell mondjam, ezek sajnos lak√≥telepi egyenlak√°sok egy ukr√°n fŇĎ√ľgy√©sz otthon√°hoz k√©pest

Viktor Psonka szombaton rep√ľlŇĎvel pr√≥b√°lt megpattanni DonyeckbŇĎl, Olekszandr Klimenko eddigi p√©nz√ľgyminiszter t√°rsas√°g√°ban, de a hat√°rŇĎr√∂k visszaford√≠tott√°k ŇĎket. Psonk√°√©k testŇĎrei a rept√©r VIP-v√°r√≥j√°ban konfliktusba keveredtek a hat√°rŇĎr√∂kkel, de a k√©t politikus ek√∂zben le tudott l√©pni a helysz√≠nrŇĎl. Szombaton a rada (parlament) megvonta a bizalm√°t Psonk√°t√≥l, akirŇĎl nem tudni, hogy √©pp hol van, de akinek a Kijev k√∂zeli Gorenicsiben l√©vŇĎ h√°z√°ba √ļjs√°g√≠r√≥k is bejutottak, √©s csod√°latos fot√≥gal√©ri√°t, illetve p√°r vide√≥t csin√°ltak odabent. A fŇĎ tanuls√°g az, hogy nagyon j√≥ lehet az √ľgy√©szi fizet√©s Ukrajn√°ban, csoda, hogy nem mindenki jogi egyetemre j√°r.

Vicces elk√©pzelni, hogy milyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt √©lhetnek az ukr√°n elit igazi nagymenŇĎi, ha m√°r a fŇĎ√ľgy√©sz is ilyen d√≠szletek k√∂z√∂tt nyomta. Az eg√©sz egy csod√°latos √∂sszevisszas√°gban egym√°sra h√°nyt antikvit√°sbolt-rakt√°r, fot√≥r√≥l nyilv√°n rem√©nytelen meg√°llap√≠tani, de j√≥ es√©llyel tele hamis√≠tv√°nyokkal, kard-, ikon-, bilblia-, porcel√°nszobrocska- √©s festm√©nygyŇĪjtem√©nyekkel, medenc√©vel √©s jacuzzival, a soksz√°z n√©gyzetm√©ter aranyoz√°s mellett mŇĪanyag ablakkilincsekkel.

Advertisement

Mivel Psonka Donyeck k√∂rny√©k√©n lett menŇĎ √ľgy√©sz √©s gondolom az elit kiszolg√°l√≥ja, √©vtizedekkel ezelŇĎtt, ez a Kijev melletti val√≥sz√≠nŇĪleg nem is az egyetlen h√°za lehet.

A rengetegbŇĎl kiv√°logattam p√°r jobb fot√≥t, b√°r a mezŇĎny olyan erŇĎs, hogy ennek alig volt √©rtelme. Bevezet√©snek ez a szobababelsŇĎ j√≥l √©rz√©kelteti a h√°z st√≠lus√°t:

Advertisement

A legmegd√∂bbentŇĎbb magyar vonatkoz√°s√ļ lelet a "Cecil Asszony √©s Rog√°n Antal modellek t√°rsas√°g√°ban Blikk-fot√≥z√°sra indul" c√≠mŇĪ (kamu)rokok√≥ olajfestm√©ny.

Fotóbizonyítékot találtak arra, hogy Psonka korábban furcsa hármas kapcsolatban élt Ukrajna elnökével és egy formás csokor vágott virággal:

Advertisement

A t√©v√© elhelyez√©se egyszerŇĪen t√∂k√©letes az aranysz√≠nŇĪ empire √°lkandall√≥ban. A kandall√≥p√°rk√°ny funkci√≥j√°t bet√∂ltŇĎ polcon a h√°zigazda port√©j√°ra √ľveg jegesmedve acsarkodik. A h√°ziak egyszerŇĪen nem tudnak hib√°zni dekor√°ci√≥ban.

Arany ikonok, festm√©nyek, k√≥dexek, porcel√°n szobrocsk√°k √©s imak√∂nyvek k√∂z√∂tt a behatol√≥k a magyar ipar dicsŇĎs√©g√©re tal√°ltak k√©t Unicumot is. Rem√©lem, hogy a zacsk√≥kban export kiszerel√©sŇĪ citrom√≠zŇĪ Limo sz√∂rppor van.

Advertisement

Em√≥s horrorbaba, ikon √©s porcel√°n angyalk√°k: az √ľgy√©sz√©k fantasztikus √©rz√©kkel kevert√©k a st√≠lusokat.

Advertisement

A Mester arc√°val d√≠sz√≠tett t√∂r√ľlk√∂zŇĎ, bŇĎrfotel alapzaton.

A FIFA most m√°r nem szereti rekl√°mozni, de a mozg√©kony, g√≥lerŇĎs, √ľgyesen ir√°ny√≠t√≥ fŇĎ√ľgy√©sz egyszer megnyerte az aranylabd√°t.

Advertisement

De ez csak töredéke a baromi jó képeknek és videóknak, mindenképp ajánlom, hogy nézzétek meg a teljes eredeti posztot az ukrán 4ubuk blogon!