Azt is feljelentette, aki annyit √≠rt: "L√°z√°r elpuszt√≠thatatlan. l√©zerjani : l√©zeblokkol√≥ 1:0". √Čs ut√°na sim√°n bemondta, hogy nem is tett feljelent√©st.

Medvegy Gábor közzétette a Kinjáján azt a feljelentést, amit Lázár János még aznap, vagyis 2012. október 24.-én, a halálos autóbaleset napjának éjjelén írhatott.

Eml√©kezetes, hogy L√°z√°r sofŇĎr √°ltal vezetett aut√≥ja ezen a napon √ľtk√∂z√∂tt √∂ssze az aut√≥p√°lya belsŇĎ s√°vj√°ban egy kor√°bban ismeretelen okb√≥l a szalagkorl√°tnak √ľtk√∂zŇĎ kocsival, aminek a vezetŇĎje, egy 36 √©ves nŇĎ meghalt. A h√≠rrŇĎl a teljes magyar sajt√≥val egy√ľtt a D√©lmagyarorsz√°g is besz√°molt, L√°z√°rt a D√©lmagyar cikke alatt ŇĎt kritiz√°l√≥-piszk√°l√≥-gyal√°z√≥ kommentek d√ľh√≠tett√©k fel.

B√°r k√©sŇĎbb a titk√°r√°n kereszt√ľl ezt az √ľgyet kirobbant√≥ Cinknek kereken letagadta, L√°z√°r az ismeretlen kommentelŇĎket feljelentette a legfŇĎbb √ľgy√©szn√©l. Ezt a dokumentumot publik√°lta most Medvegy.

Advertisement

A politikus feljelentése miatt több mint egy éve foglalkozik az igazságszolgáltatás néhány, zömében tökéletesen ártatlan, mindennapos, mégcsak nem is kirívóan durva hozzászólással, hét embert ki is hallgattak, rengeteg órát elnyomozva.

A feljelent√©s c√©lja nyilv√°nval√≥an az online sajt√≥ megf√©leml√≠t√©se volt, ami eredm√©nyes taktik√°nak bizonyult, a D√©lmagyarorsz√°g kiad√≥ja ugyanis peren kv√ľl kifizetett f√©lmilli√≥t. A kommentelŇĎket pedig a mai napig zaklatj√°k az √ľgy miatt.

Advertisement

A most k√∂z√∂lt dokumentum sz√©ps√©ge, hogy b√°r m√°r a Medvegy apj√°nak tulajdon√≠tott komment is teljes √°rtatlan, nyilv√°nval√≥an nem becs√ľlets√©rtŇĎ volt, most kider√ľl, hogy m√©g enn√©l is √°rtatlanabb hozz√°sz√≥l√°sok is sim√°n feljelent√©st √©rtek. Mondjuk ez:

Lázár elpusztíthatatlan. lézerjani : lézeblokkoló 1:0

További csodás részletek a Kinja-posztban.