A Mandiner bloggere azt mondja, csak viccelt azzal az fb-n feltett kérdésével, hogy a felfordulást kihasználva miért ne vásárolnánk meg Kárpátalját Ukrajnától.

Cseten jelentkezett Skrabski Fruzsina, akinek a k√©rd√©s√©rŇĎl Mi√©rt j√≥, hogy nem √ļjs√°g√≠r√≥k vezetik Magyarorsz√°got? c√≠mmel √≠rtam posztot. A k√∂vetkezŇĎt √≠rta:

Ha lehet ezt is tedd hozz√° a cikkedhez: "Egy kis humor√©rz√©k hi√°nyzik. Hogy lehet a bejegyz√©st √©s pl√°ne a kommentjeimet komolyan venni? Mondjuk azt, hogy mibŇĎl lesz r√° p√©nz? Majd √∂sszedobjuk, stb. Nem kell annyira befesz√ľlni, mert f√°jni fog "

√Čn a cikkemben m√°r az "√©v k√©rd√©s√©nek" neveztem, meg "hihetelennek", olyannak, ami es√©lyes a H√≥nap Threadje d√≠jra is. Annyira j√≥ k√©rd√©snek, ami az ismert bloggert ak√°r a k√ľl√ľgyminiszteri posztra is es√©lyess√© teheti. Nemhogy nem fesz√ľltem bele, de h√°tradŇĎlve √©lveztem!

Advertisement

Ez√©rt nem is k√©rd√©s, hogy k√∂zl√∂m az √ľzenet√©t, de nem egy r√©gi poszthoz teszem hozz√° ut√≥lag, hanem √∂n√°ll√≥ bejegyz√©sben, √≠me.