Most megprĂłbĂĄlom ezt Ășgy megĂ­rni, hogy ne legyen benne sehogy OrbĂĄn Viktor. Ó a rohadt Ă©letbe.

SzĂłval az törtĂ©nt, hogy szilveszterkor a rendƑrsĂ©g lezĂĄrta egĂ©sz FelcsĂștot, de nem mondtĂĄk meg, hogy miĂ©rt, persze mindenki elkezdett talĂĄlgatni, hogy haha, biztos a miniszterelnök meg a pĂ©nz meg a mutyi, Ă©n mondjuk nem talĂĄlgattam semmit, Ă©n itthon nĂ©ztem nyugodtan a Wattsot az Eurosporton, de mindenkinek elkezdte birizgĂĄlni a fantĂĄziĂĄjĂĄt, hogy vajon mi a manóért kellett pont azt, pont akkor intĂ©zkedni. HĂĄt ezĂ©rt:

A szolgĂĄlaton kĂ­vĂŒli helyi körzeti megbĂ­zottat Ă©rtesĂ­tette 2013. december 31-Ă©n 23 Ăłra 8 perckor egy felcsĂști fĂ©rfi arrĂłl, hogy 38 Ă©ves bĂĄtyja megfenyegette 29 Ă©ves öccsĂŒket, hogy lelövi. A bejelentƑ azt is elmondta a rendƑrnek, hogy testvĂ©re engedĂ©llyel tartott vadĂĄszfegyverĂ©vel indult öccsĂŒk utĂĄn.

A TerrorelhĂĄrĂ­tĂĄsi Központ munkatĂĄrsai 2014. januĂĄr 1-jĂ©n 1 Ăłra 30 perckor a 38 Ă©ves fĂ©rfit felcsĂști otthonĂĄban elfogtĂĄk. A hĂĄzkutatĂĄs sorĂĄn a vadĂĄszfegyvert Ă©s a lƑszereket lefoglaltĂĄk. A 38 Ă©ves fĂ©rfit a Bicskei RendƑrkapitĂĄnysĂĄgra ĂĄllĂ­tottĂĄk elƑ.

[police.hu]