Sz√©tszak√≠t a bizonytalans√°g, hogy r√©gebben hazudott a szerelm√©rŇĎl B√©k√©s M√°rton konzervat√≠v exskinhead blogger vagy most hazudik? √Črzelmileg nem lehet kib√≠rni ezt az instabil √°llapotot!

Mivel igen ritk√°n olvasok Jobbklikket - √©veken √°t k√∂teless√©gszerŇĪen elolvastam ugyanis minden T√©kozl√≥ Hom√°r-kommentet - idŇĎrendben azt tudtam meg elŇĎsz√∂r az im√©nt Zer√≥t√≥l, hogy B√©k√©s M√°rton nemhogy nem szeret engem, de m√©g kiazaszilylacizott is. Ennek a lenyomata l√°that√≥ a fenti k√©pen.

M√°r √©ppen kib√©k√ľltem volna ezzel a helyzettel, amikor j√∂tt Benfoldi, √©s megmutatta, hogy a Jobbklikk nemr√©g m√©g szivecsk√©ket k√ľld√∂zgetett nekem a Nagy Vil√°gh√°l√≥n. Komplett szerkesztŇĎs√©ggel m√©g nem randiztam, de ha tudom, az√©rt meggondoltam volna.

De akkor mi van most? Szeret vagy nem szeret? Azt elk√©pzelni sem tudom az igazi konzervat√≠vokr√≥l - a Jobbkilkkn√©l √ļgy k√©pzelem ilyen szerzŇĎk vannak - hogy aszerint k√∂pjenek le vagy isten√≠tsenek, hogy nekik √©ppen tetszŇĎt √≠rok-e a komcsikr√≥l, vagy nekik k√∂zvetve kellemetlent a nyal√≥kir√°ly szerzŇĎj√ľkkel k√©sz√ľlt kreat√≠vos interj√ļr√≥l.

Advertisement

Lehet, hogy a mi kapcsolatunk a Jobbklikkel akkor egyfajta h√©jan√°sz? √Čn t√©nyleg nyitott, k√≠s√©rletezŇĎ embernek tartom magam, de m√©g alkalomszerŇĪen sem szeretn√©k k√∂z√∂s√ľlni egy nagy, korm√°nyk√∂zeli sz√°rnyassal.