This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

0-0

Illustration for article titled 0-0

Gondolom, csodálkoznátok, ha a mai magyar–görögről hosszú posztot írnék, de nem fogtok. Akár meg is lehetett volna nyerni, különösen a végén, amikor egy Pintér-lövést szedett ki nagy bravúrral a kapus, majd egy perccel később dettó, amikor Nikolics három méterről vágta fölé.

Advertisement

Meg el is lehetett volna veszíteni, a második félidő első felében, amikor a görögök voltak jobbak. De ezt se érdemeltük volna meg. Mármint azt sem, hogy kikapjunk.

Célfutball, szokta mondani Dárdai szövetségi kapitány arra, amit láttunk.

Illustration for article titled 0-0
Advertisement

Mit meséljek még?

Az Üllői úti stadionnak telt házas korában elég tisztességes hangulata van, aranyosak a hoszteszlányok, és menő volt a soundtrack is a bemelegítéskor, Muse-zal, Lily Wooddal és Lykke Livel többek közt. A celebgarnitúra ezzel szemben nem sokat változott, annyi, hogy öregszenek ők is, meg gömbölyödnek. Mint például Mátyus János futballista, Frenreisz Károly muzsikus, illetve Deutsch Tamás politikus. A szakírók sem változnak, ők továbbra is szeretnek szakmázni. De ha lett volna egy gól esetleg, annak örültek volna.

Advertisement

Én nemkülönben. Már csak azért is, hogy halljam, milyen a létesítmény hangja olyankor.

Ez van, a csoport további meccsein nyertek a románok (Feröer ellen) és az északírek (a finnek ellen), a magyarok kicsit megtorpantak, de azért tartják a harmadik helyet. Dárdai Pál továbbra is veretlen a válogatott élén tétmeccsen. De ezen az estén nem nagyon skandálta a nevét a publikum, és a csapatot is inkább kifütyülték, mint éltették a lefújás után.

Advertisement

Legközelebb június 13-án játszunk Eb-selejtezőt Finnországban.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Share This Story

Get our newsletter