Orbán Viktor őrületeset bulizott a díszpáholyban a 444-es TBG-vel, bekristályozva, miközben a pályán szexuálisan zavarodott tinisztárok lógtak idősödő focisták patkánytincséről. Az este igazi győztese Orbán "Hipszter" Gáspár, a Dögös Örökös. Minden, ami a tv-közvetítésből kimaradt.

Advertisement

Miközben a lelátó többi részén lassan gyülekeztek a nézők, két élelmes híresség kamu aranytárgyakat akart eladni az oldalvonal mellett várakozó fotósoknak:

Aztán elkezdődött a meccs, amin Argentína jobban játszott, mint bármikor, de minden ziccerét kihagyta. Vajon mi lehetett az oka? Részben az, hogy Rodrigo Palacio cserecsatár képtelen volt koncentrálni, hiszen amint Rekurzivszembeszel paparazzofelvétele megmutatta, egy túlpörgött libidójú tinisztár kapaszkodott gusztustalan patkánytincsébe:

Az sem segíthetett a koncetrációban – például amikor Palacio hirtelen már csak a kapussal állt szemben –, hogy azon a lelátórészen forgatták a Two Girls, No Cup című filmet:

Mindeközben a dísztribünön a meghívott legedás focisták között, Lothar Matthaus, Cannavaro, Materazzi és Passarella mellett természetesen ott ült a felcsúti Orbán Gáspár, aki irtó megható módon elhozta az apukáját is.

Advertisement

Ha már elhozta, szórakoztatta is, itt például egy akkora kristályos poént nyomott, hogy mindkettőnek kitöredeztek a fogai a csikorgatástól! Dupla vicc, hogy sokáig azt hittem, ez Tamás Bence Gáspár a 444-ből, aki valaki más apukáját nyaraltatja.

A papa rettentően élvezte a szabad programot, nézett jobbra-balra, aztán le-föl, és belehallgatott minden, izgalmasnak ígérkező beszélgetésbe. Funyirobirka szerint az alanti képen, amit Tejhatalom rögzített, Putyin épp azt mondta, hogy:

Advertisement

Sponsored

A gázvezeték Magyarországon keresztül jön. Ausztria már Németország, nem? Sajnos, el kell hordani a budai Várhegyet hozzá. Ez van, Viktor…

Viktor papa azért a meccset is figyelte, volt például, hogy izgult:

Aztán vége lett, Németország nyert, Podolski megcsinálta a legszebb férficsókos szelfit:

De az este királya egyértelműen a Schweinsteigeréhez hasonló kacsaszájat viselő Orbán-Depp Gáspár volt.

Ha vannak képeid a meccs utáni bulizásról, ne kímélj!