Watch Piss-Drunk Jude Law French a Playboy Model in a Hungarian Bar

Actor Jude Law is in Hungary right now, filming a spy movie called Susan Cooper. He's also making some very close friends, including a Playboy model named Linda Zimány—with whom he was filmed making out, piss drunk, at a bar in Budapest.

From time to time, as we see fit, Gawker.com is pleased to share content from our Hungarian cousins at Cink.hu. Today we're particularly pleased to bring this video, and associated GIF set, to our English-language readers. That's Jude Law, making a drunk face at a bar in Budapest called Kolor; the blonde whom he drunkly tries to make out, we're told, with is Linda Zimány, a Hungarian model who's appeared in Hungarian Playboy, among other places.

Advertisement

"And quite Restrained in Hungary, Because it does not ask you, but it does not dig into the necking," Laszlo Szily writes (translation provided by Google). "If I Understand the situation, so Zimány behave this way Because They Know Exactly Whether to pick it up, and it's a form of advertising for male." Exactly.

​Így smackózik részegen Jude Law Zimány Lindával

Már csak billegett korongrészegen, amikor behajolt és lesmárolta a magyar bulvárnőt.

Advertisement

A kő-, a korong-, a csap- és a szamárrészegség közti állapotban nyomult a Budapesten forgató Jude Law a pár éve még Britney-hasonmásként futtatott Zimányra egy videó tanusága szerint. Hát ebben nagyvilágiság nem volt semmi, igazi talponállós stílusú nyomulást láthatunk. És a magyar szereplő egészen visszafogott, ki ugyan nem kéri magának, de bele sem veti magát a smárolásba. Ha jól értem a helyzetet, Zimány azért viselkedik így, mert pontosan tud arról, hogy felveszik, és ez egyfajta reklám neki.

Az OXOX szerint a páros közös taxival lépett le a Kolorból, ahol ezen a támolygós események megestek, Law pedig boldog-boldogtalannal szelfizett. Ha veled is, bizonyítsd fotóval!

A móka kedvéért itt egy marék animgif a kapatos színészóriásról:

(via dzsidzsi)

Válaszolj!52 replies
Leave a reply