���Végképp bedilizett a szegény ember Kerényi Imréje

Bencsik András, a Fidesz legfontosabb kampányszervez��je fegyveres ellenzéki puccsot vizionál március 15-ére, és a békemenetes tömeget az "arachisták általános támadására" készti fel. Már most lövetett volna, mi lesz itt márciusban?

A magyar állam védtelen az anarchisták támadásaitól. Ez nagyon veszélyes állapot, súlyos fenyegetést jelent. Az anarchisták ugyanis általános támadásra készülnek. A támadás lehetséges id��pontja: március 15.

Így kezd��dik Orbán Viktor Népszabadság pártrovatán edz��dött tömegszervez��jének, Bencsik Békemenet Andrásnak a legutóbbi, drámai fb-posztja. Grósz Károly fehérterrorozása után a Fidesz sajtódilise hallucinálja be másodjára az állampártra támadó fegyveres ellenzékieket a magyar politikatörténetbe. De mivel Bencsik nem egy hatalmát éppen elveszt�� kommunista párt vezet��je, t��le még nagyobb teljesítmény gépfegyveres bajnaista halálbrigádokról fantáziálni.

Bencsikben az a cuki, hogy oldalágon azonnal közli azt is, mi a véleménye a demokráciáért tüntet�� arabokról és a Nyugat-barát ukránokról:

Ugyanez a szellemi kör mászott át a Fidesz székház kerítésén, hatolt be az erkélyére, és nem túl merész képzettársítással hasonló stratégiát ismerhetünk fel a kijevi, vagy akár az arab tavasz országainak utcai tüntet��iben: a közös nevez�� az anarchia.

Hogy lehet a Gazda füttye után pár nappal ekkora putyinistává változni?

Bencsik egyb��l átlátja az ellenzéki terrorista sejtek kiképzési rendjét is: van egy titkos anarchistaképz��, ahol egy helyen képzik ki az egymást utáló és ádáz politikai ellenfél PM és LMP anarchista harcosait. Bencsik a szeretet és az arányos válaszcsapás embere, �� lelövette volna a bajnaista terroristákat egy erkély elfoglalása miatt:

A f��városi közgy��lést megzavaró, LMP-s formaruhát visel�� Város Mindenkié csoport tagjai is ebb��l az anarchista-képz��b��l érkeztek. Azonban ��ket Tarlós István f��polgármester rend��rökkel vitette ki, s ez alkalommal szerencsére helyreállt a rend. A köztársasági elnök palotáját azonban nem sikerült megvédeni. Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az ��rség lelövi ��ket... Hol volt a Terrorelhárítási Központ? Miért nem volt képes megvédeni a közintézményeket?

A Bencsik-írás vége klasszikus harci felhvás, pont abban a hangulatban, ahogyan a legutóbbi Békemenet a H��sök terén véget ért. Értem én, hogy ez puszta kampánytechnika és a h��séges tábor mobilizálását szolgálja, nehogy azt higgyék, már megvan a választási gy��zelem. De itt azért mégiscsak az történik, hogy a miniszterelnök egyik legfontosabb bizalmasa fegyveres puccsal gyanúsítja az ellenzéket. Az már tényleg külön poén, hogy az ellenzék legbalfácánabb, legszerencsétlenebb csoportját, akikt��l egy biojoghurt elleni összehangolt támadás sem telne ki:

Úgy t��nik, ahol er��s az állam, er��s a demokrácia, s ahol gyenge, ott gyenge a demokrácia is, mely az anarchisták támadásaitól akár össze is omlhat. A dolog logikájából következik, hogy a biztos vesztésre álló baloldal egyetlen esélye a magyar demokrácia megrendítése, melyre az elkövetkez�� két hónapban igazából már csak egy nagy alkalom kínálkozik: március 15. Ha addig nem változik semmi, meg fogják próbálni. Uraim és hölgyeim! Mi legyen a követend�� minta: Washington, London, Párizs, Berlin, vagy Kijev? A magyar demokráciát folyamatos anarchista támadások veszélye fenyegeti. Add tovább!