My Signature Is "YOLO": A Dispatch from Our Hungarian Cousins

My Signature Is "YOLO": A Dispatch from Our Hungarian Cousins

Keen readers of Gawker.com will already be aware that Gawker Media, known legally as Blogwire Hungary Szellemi Alkotást Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság, owns and operates a Hungarian-language news and gossip blog called Cink.hu.

Correction: Gawker Media LLC's Legal department sent us a note to clarify that Kinja Korlátolt Felelősségű Társaság, formerly known as Blogwire Hungary Szellemi Alkotást Hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság is a separate company from Gawker Media LLC, a Delaware limited liability company.

It is in many ways the best and most entertaining of all the blogs on the Gawker media network, not least when read through Google Translate. We particularly enjoyed this post about—in the words of editor Szily László—"a Hungarian guy who signed his ID card—which is your Sacred Document here, maybe like a driving licence in the US—YOLO."

Google Translate tells us: "This post is for those who just ugatják, the YOLO lifestyle."

4
12
FÜGGŐ VÁLASZAz eredeti posztot írta: Klág Dávid / Cink

Ennél YOLObb ma már nem le$$$!

Ennél YOLObb ma már nem le$$$!

Ez a poszt azoknak szól, akik csak ugatják a YOLO-életérzést.

Mert itt van J△NO$, akinél #YOLObb már nem lehet az ember. Képzeld el, hogy belépsz egy nemzeti dohányboltba, elkérik a személyidet, meglátják, hogy te vagy a YOLO maga, félreállnak, hátulról kijön egy lény, aminek a felsőteste Lil' Wayne, alsó része Miley Cyrus, felül issza a kodeines Sprite-ot, alul twerkel, odaadja a pattintós malbit és azt mondja, hogy hé, Young Money, nem kell a pénzed, csak dedikáld a homlokom.

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Van a YOLO, van a YOLObb és van a legYOLObb. Az utóbbiaknak YOLO János az istene.

Ennél YOLObb ma már nem le$$$!

[via Hyden és Vincze Miklós]

12