Nem igazság, hogy csak a rádiósok és a tévések költözhetnek ki kellemes helyekre nyáron, hogy onnan ugyanazt az adást lenyomják, mint a stúdióból, azzal a különbséggel, hogy végig be vannak nyomva. Nem is hagytuk, hogy így maradjon, a Cink ma felnőtt médiaként viselkedik, és kitelepül, hozzám.

Egyelőre egyedül várom a szerkesztőséget. Ezt látom, ha balra fordítom a fejem:

Ez egy igazi laza, nyári hangulatú ródsó, ezért mindenki késik, így még nem tudtam lemenni a piacra, hogy megvegyem a reggelihez a juhtúrót és a bacont. Illetve az ebédhez görögdinnyét. Előbb erdélyi juhtúrós keserűgombát fogok ugyanis adni nekik, aztán ebédre igazi kánikulai fogás lesz, vagyis görögdinnyecurry. Kánikula ugye nincsen, de a ródsókon mindig úgy tesznek, mintha majd megdöglelnének a melegtől.

A fenti illusztráció a lábamat mutatja keserűgombaszedés után, de erről később részletesebben írok.

Advertisement

A terv az, hogy a klasszikus recept szerint az elejétől keményen iszunk, aztán egy idő múlva vagy csinálunk valami izgalmasat a kertben, vagy nem. Másoknak is ezt ajánljuk! E pillanatban megjött Klág riporter, úgyhogy hivatalosan is elindult a ródsó!